Sprog: Dansk

Language: English

Sprache: Deutsch

Lingua: Italiano

Loving Italy facebook

Bilferie


På bilferie til Italien i egen feriebolig, B & B eller på hotelværelse
Du kan vælge at køre selv hele vejen, flyve og leje bil, eller evt. biltog til Alexxandria.


Du kan opleve meget afvekslende landskaber fra bjerge med skove, grønne bakker og højdedrag inde i landet til sandstrande, klipper og marmorbrud ved kysten og indimellem er der flade strækninger og søer

Det er en uforglemmelig oplevelse at se små byer hæve sig lodret op fra klippetoppe, eller på det nærmeste klistre sig op af bjerget.

Og alt det kan du se fra motorvejen, med mulighed for en afstikker, hvis du har tid og lyst.

Hvis du på din bilferie kører af de mindre veje, kan du opleve at køre mellem vidtstrakte solsikkemarker, og hvem bliver ikke forundret over synet af så mange store blomster, der alle sammen vender hovedet mod solen.

Der er rig mulighed for at opleve olivenlunde og vinmarker og køre ind på de små spisesteder for at nyde de lokale specialiteter.

Praktiske informationer
Vejene i Italien er af vidt forskellig beskaffenhed, men minder mange steder om de danske veje. Der er en del serpentineveje i bjergene, men fortvivl ikke, hvis der opstår kø. Italienerne er i langt de fleste tilfælde meget tålmodige bilister, der giver plads, når du har brug for det.

God tur!
Det er en god idé , hvis du anskaffer dig et detaljeret kort. Kort udgivet af Touring Club Italiano kan anbefales som noget af det bedste. Kortbogen har en størrelse, der gør den håndterlig i en bil.Det er påbudt at bruge sikkerhedsseler både på for- og bagsæde. Børn under 3 år skal sidde i godkendt børnestol. Børn under 12 år eller mindre end 1,5 meter må kun sidde på forsædet hvis de sidder i barnestol eller sele tilpasset højden.
Medbring pas, kørekort, gult sygesikringskort, bilens registreringsattest, grønt forsikringskort, rødt SOS kort, samt forsikringsbevis og advarselstrekant.Gule eller orange sikkerhedsveste er nu obligatoriske både til føreren og til alle passagerer.Du kan lave rutebeskrivelser på hjemmesiden.