Sprog: Dansk

Language: English

Sprache: Deutsch

Lingua: Italiano

Loving Italy facebook

Italien


Italien er kendt for pasta, pizzaer og ferrarier

Men Italien er meget mere end det.

Mange, der har tænkt, " jeg vil bare se Venedig, Rom og lidt af Toscana f.eks. Firenze, Siena og Assisi, så kan jeg sige, jeg har været der", er blevet så fascinerede af Italiens mangfoldighed og charme, at de vender tilbage til støvlelandet igen

Og der er noget for enhver smag i Italien. f.eks. kulturskatte som  Coloseum i Rom,  og hurtige biler i moderne design som kan ses på Ferrari Museet i Maranello, hvor man også kan være så heldig, at få et glimt af testkørslerne på banan enten i Maranello. Man kan besøge Enzo Ferraris Museum i Modena  og motorbanen i  Mugello.

Du vil ikke blive skuffet.

Der er sol, skønne sandstrande, der er uvurderlige kulturskatte, der er vin, citroner og oliven, og så er der italienerne, der med deres ligefremme venlighed slår franskmændene med flere banelængder, når det gælder gæstfrihed.

Skal du lave et arrangement sammen med italienere, eller overværer du, at italienerne afvikler et arrangement, kan alting se kaotisk ud, men på mystisk vis ender det alligevel med, at alt falder på plads til tiden.

Helt så godt er det ikke altid gået med den arkitektoniske planlægning. Her er det ikke helt ualmindeligt, at et kirkeskib og kirketårn ender med et mellemrum imellem sig på grund af en fejlberegning. Eller at der ikke er taget højde for undergrund og fundamentets bæreegenskaber. Her er det skæve tårn i Pisa ikke enestående. Der findes flere skæve tårne, de er bare ikke helt så berømte. F. eks. er der 2 i Bologna.

Italienerne fra nord til syd har i mange år haft turisme som vigtig indtægtskilde. Derfor kan du som turist være sikker på en venlig og servicepræget behandling uanset hvor du befinder dig i Italien.

 

 

Samarbejdspartnere:

Italienske vine                           T
fiasco-vine                                 

www.fiasco-vine.dk                                                                                     

                         
 Italienske vine                                        Fodboldrejser til Italien
 Rexwine                                                 www.Visitfootball.                            
www.rexwine.dk