Sprog: Dansk

Language: English

Sprache: Deutsch

Lingua: Italiano

Loving Italy facebook

San Marcello - Toscana + Umbrien

Du finder den smukke by San Marcello i bjergområdet lige nord for Pescia, Lucca og Pistoia. Byen er skisportssted om vinteren og feriested om sommeren og det er byen hvor du fortrinsvis møder italienske feriegæster.

Her er der mulighed for at gå på strøgtur eller spise traditionel toskansk mad. Hvis du går lidt væk fra hovedgaden og vover dig ind i de mindre restauranter, kan du få veltillavet lokal mad til overkommelige priser.

Her finder du også smykke -og tøjbutikker for enhver smag.

Der er mange ældre og spændende huse i byen, der er lidt anderledes end mange andre byer i Toscana, fordi den er præget af sin fortid med papirindustri.

For at komme til San Marcello kører du gennem smukke, grønne skovklædte toskanske bjerge med et rigt dyreliv.

Her kan du gå over et dalstrøg på en gammel, men nyrestaureret 5 km lang hængebro, der også er et yndet udflugtsmål for de lokale beboere, du kan cykle eller gå i bjergene, tage en svømmetur i svømmebassinet, eller dykke ned i den toskanske kulturskat ved at besøge Firenze, Pisa, Siena, Vinci ( Leonardo da Vinci´s fødeby) og Cortona, eller du kan tage en badedag ved Middelhavet eller en tur i naturparken i Garfagna.

Middelhavet: 70 km (Viareggio)

Firenze: 60 km

Siena: 90 km

Pisa: 70 km

Pescia: 35 km