Sprog: Dansk

Language: English

Sprache: Deutsch

Lingua: Italiano

Loving Italy facebook

Toscana - Toscana + Umbrien

 

Toscana er et fantastisk feriemål.

Og vore ferieboliger i Toscana er autentiske og ligger alle i flotte områder med let adgang til Toscanas seværdigheder. Ønsker du en feriebolig i Toscana, så kom trygt til os, vi vil forsøge at finde den rigtige bolig til dig. 
 
I Toscana kan du nyde en strandtur, bølgende vinmarker, skyggefulde olivenlunde, kunst, arkitektur og romantiske byer fra renæssancen og middelalderen. 
 
Her kan du boltre dig i næsten uberørte bjerglandsbyer, gode råvarer, du kan gå på uforlignelige kunstmuseer, eller simpelthen nyde livet fra kanten af swimmingpoolen. 
 
Toscana har langt de fleste og mest varierede af Italiens kulturskatte, og er kendt for sin kulturarv og sit behagelige klima, og så ligger Toscana i rimelig køreafstand fra Danmark. 
 
Det kan være en rigtig god idé at gå på opdagelse i de toscanske herligheder lidt efter lidt, og ikke forhaste sig med at styrte rundt og se det hele på 1 uge. 
F.eks. kan man sagtens bruge en hel uge alene i Chianti vindistriktet i hjertet af Toscana og samtidig besøge middelalder byen Sienna med den kendte gotiske arkitektur. 
Eller tilbring en uge i det nordlige Toscana med besøg i den historiske by Lucca, Pisa med det skæve tårn og Toscanas hovedstad kulturens højborg Firenze med Ufficierne.
 
Det kan anbefales med en udflugt til øen Elba, et besøg ved kysten i Pietrasanta og en dagsudflugt til danskernes foretrukne feriested i 2007, Cinque Terre. 
 
Ønsker du at besøge den sydøstlige del af Toscana kan en tur til Cortona og Arezzo anbefales. 
Følgende byer ligger tæt på vore ferieboliger og hoteller: 

Kontakt os og fortæl om dine feriedrømme – så vil vi komme med forslag til hvordan ferien kan planlægges